Vrácení | Reklamace zboží

VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Doručili jsme vám zboží, které vám nevyhovuje nebo s ním prostě nejste z nějakého důvodu spokojeni? Věřte, že jsme se snažili k vaší objednávce přistupovat s maximální péčí i odpovědností a chápeme, jak nepříjemné to je, když ze zakoupeného zboží nemáte radost. Chceme, abyste byli spokojeni nejen s námi, ale i s našimi produkty, a proto jsme připraveni okamžitě řešit vaše požadavky v rámci vrácení zboží.

ZA JAKÝCH PODMÍNEK MŮŽETE ZBOŽÍ VRÁTIT?

Zboží musí být kompletní (včetně krabiček, příbalových letáků, atd.) Zboží nesmí být poškozeno Poštovné, spojené se zasláním zboží zpět, hradí kupující, vrácené zboží doporučujeme při přepravě pojistit na částku odpovídající hodnotě zboží

JAK DLOUHO VRÁCENÍ ČÁSTKY ZA ZBOŽÍ TRVÁ?

Váš požadavek vyřídíme zpravidla do 10 pracovních dnů od přijetí zásilky.

REKLAMACE ZBOŽÍ

Potřebujete jakýkoliv náš produkt reklamovat? Pojďme se do toho společně pustit. Snažili jsme se celý reklamační proces maximálně ulehčit tak, aby pro vás byl co nejrychlejší a nejpříjemnější.

Sami moc dobře známe, jak může být celý proces reklamace zdlouhavý a obtěžující. Proto se můžete spolehnout, že uděláme maximum pro to, abychom ji vyřídili co nejrychleji a bez zbytečných obstrukcí. Nehrajeme si na zákonné lhůty 30 dní, a proto budeme na reklamaci makat od prvního dne. Během reklamace spolu budeme v kontaktu, ať máte neustále aktuální informace o tom, co se s celou záležitostí děje.

POSTUP VRÁCENÍ | REKLAMACE ZBOŽÍ:

  1. Stáhněte si náš Formulář k odstoupení od kupní smlouvy
  2. Vyplňte formulář
  3. Vytiskněte formulář a podepište. Ideálně připojte daňový doklad - fakturu
  4. Formulář a fakturu vložte do zásilky, která bude obsahovat kompletní vrácené zboží
  5. Zásilku je třeba zabalit tak, aby obal dostatečně bránil poškození výrobku během přepravy, ideálně včetně obalu výrobku
  6. Odešlete na naši adresu
  7. Adresa je: Cannavea s.r.o., U Ovčárny 351/16, 360 07 Karlovy Vary

VÍCE INFORMACÍ

Snažili jsme se celý proces popsat co nejjednodušeji. Přesto, pokud byste měli jakékoliv otázky kolem vrácení, či reklamace zboží, neváhejte náš kontaktovat.
Samozřejmě máte k dispozici i Obchodní podmínky, kde se dozvíte kompletně vše.

Mgr. Marek Nový
zakladatel Cannavea s.r.o.